Τρόποι Πληρωμής

Με Αντικαταβολή

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών με μετρητά. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία.

 

Με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας  (Alpha Bank e-Commerce)

Με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, Discover, American Express, Diners ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass) μέσω του Alpha e-Commerce, του ασφαλούς pay center της Alpha Bank. Όλες οι συναλλαγές σας με την πιστωτική κάρτα εκτελούνται σε περιβάλλον ισχυρής κρυπτογράφησης, με την εγγύηση της Alpha Bank.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256bit) τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Η χρέωση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται από την τράπεζα και εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο e-shop.

 

Με PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλέστερου διεθνούς συστήματος πληρωμών PayPal. Για την πληρωμή με πιστωτική κάρτα δεν είναι υποχρεωτική η δημιουργία λογαριασμού στο PayPal.

Με το σύστημα αυτό δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε μία απολύτως ασφαλή περιοχή του διαδικτύου, όπου και αποκλείεται ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων σας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το κατάστημα μας δεν διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών των πελατών της.

PayPal Eufraimidis Crocs Havaianas Greece

 

Με Kατάθεση σε Tραπεζικό Λογαριασμό

Καταθέτετε τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό μας, αναφέροντας στο έμβασμα  το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας. Αφού μεταφερθούν τα χρήματα, θα εκτελεστεί η παραγγελία με αντίστοιχο ενημερωτικό e-mail.

 

Πληρωμή με Κρυπτονόμισμα

Δεχόμαστε πληρωμές σε Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), LiteCoin (LTC) και Tether (USDT) προς το παρόν.

Σύντομα θα δεχόμαστε παραπάνω επιλογές κρυπτονομισμάτων.