Αποστολές εσωτερικού.

Το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν για αγορές από 50 ευρώ και άνω για όλη την Ελλάδα, εφόσον επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την επιλογή ”Δωρεάν Αποστολή”.

Αγορές χαμηλότερες των 35 ευρώ, θα χρεώνονται με μεταφορικά 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Με την ”Δωρεάν Αποστολή” ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες, εκτός αργιών και δυσμενών καιρικών φαινομένων. Καθυστερήσεις στις μέρες παράδοσης ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημα Ευφραιμίδης.

Τα καταστήματα Ευφραιμίδης ουδεμία ευθύνη φέρνουν, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε άμεσα, εντός 24 ωρών, τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα ή με αποστολή e-mail πριν την αποχώρηση της παραγγελία σας από κατάστημα Ευφραιμίδης.

 

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν θα συμφωνείτε με το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας απαντήσετε στο e-mail αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.

International Shipping

Free shipping is available for EU countries, for orders over 150 euro and will be shipped either via Hellenic Post Office or DHL Economy.