Το κόστος των μεταφορικών είναι δωρεάν για αγορές από 35 ευρώ και άνω, εφόσον επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την επιλογή ”Δωρεάν Αποστολή΄΄.

Αγορές χαμηλότερες των 35 ευρώ, θα χρεώνονται με μεταφορικά και αντικαταβολή 3 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Με την ”Δωρεάν Αποστολή” ο χρόνος άφιξης των προϊόντων στην πλειοψηφία των περιοχών της Ελλάδος είναι 4-6 εργάσιμες ημέρες, εκτός αργιών και δυσμενών καιρικών φαινομένων. Καθυστερήσεις στις μέρες παράδοσης ουδεμία ευθύνη φέρει το κατάστημα Ευφραιμίδης.

Το κατάστημα Ευφραιμίδης ουδεμία ευθύνη φέρει, για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή τυχόν ζημιά προκληθεί κατά την αποστολή της παραγγελίας. Μετά από την παραλαβή υποχρεούστε να ελέγξτε εντός 24 ωρών άμεσα τα προϊόντα.

Σε περίπτωση που θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, η ακύρωση μπορεί να γίνει κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κατάστημα ή με αποστολή e-mail πριν την αποχώρηση της παραγγελία σας από το κατάστημα Ευφραιμίδης.

Διαθεσιμότητα

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε για κάποιο λόγο δεν είναι διαθέσιμα, θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
Αν θα συμφωνείτε με το νέο χρόνο παράδοσης, θα πρέπει να μας απαντήσετε στο e-mail, αν θέλετε η παραγγελία σας να παραμείνει ενεργή.